Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

tanuló hallgató

Ha nem vettek fel sehová, vagy nem is jelentkeztél, de mégis egyetemista lennél szeptembertől: a pótfelvételi neked szól!

Az utolsó mentőöv, ha ősztől folytatnád a tanulmányaidat: a pótfelvételi eljárás során lehetőséged nyílik egy szakot megjelölni a meghirdetettek közül. A július 30-a és augusztus 7-e közötti pótfelvételi jelentkezési időszakban egy intézmény egyetlen szakát tudod megjelölni az E-felvételi rendszerében (ugyanazon szak önköltséges és államilag finanszírozott formája egy szaknak számít.) 

A Műszaki Informatikai Karon az összes alapszakot meghirdetjük állami ösztöndíjas formában is, ez a július 24-i ponthúzás utáni létszámok függvényében július 30-án dől el, ezért érdemes követned a Felvi.hu-t és a Műszaki Informatikai Kar honlapját és közösségi oldalait is a legfrissebb információkért! Kérdés esetén a felveteli@mik.uni-pannon.hu emailen keress minket!

Ha nem az első helyre vettek fel

Abban az esetben, ha nem az első helyre vettek fel, de a másodikra vagy a harmadikra bejutottál, pótfelvételizni nem tudsz, csak keresztféléves felvételire jelentkezhetsz, amennyiben indítja az intézmény az adott szakot.

Ha költségtérítésesre vettek fel

Akkor se csüggedj, ha költségtérítéses szakra kerültél be, hiszen a Műszaki Informatikai Karon egy lezárt tanévet követően a tanulmányaidtól függően átkerülhetsz államilag finanszírozott helyre.

A ponthatárokat július 24-én húzzák meg, gyere Veszprémbe és bulizz velünk a Pont Ott Partin! Részletek itt.

A pótfelvételi eljárásban meghirdetésre kerülő képzések listáját itt találod.

A pótfelvételi ponthatárokat augusztus 29-én állapítják meg.

Miért válaszd a Műszaki Informatikai Kar képzéseit?

Ha érdekel, hogy alapszakjainkkal hol tudsz elhelyezkedni és mennyit kereshetsz, ezekben a cikkekben részletesen leírtuk: programtervező informatikus, villamosmérnök, mérnökinformatikus és gazdaságinformatikus.

A Műszaki Informatikai Kar a felvett hallgatóit a munkaerőpiaci elvárásokhoz és a gyakorlatorientált, magas szintű oktatáshoz maximálisan illeszkedő képzési programokkal várja, amelyek közül valamennyi alap- és mesterképzés duális formában is elérhető. Mindezek mellett számos ösztöndíjlehetőség is nyitva áll a felvett és a hamarosan megnyíló pótfelvételi eljárásban felvételre kerülő diákok számára, ahol akár 1 millió forintos ösztöndíjban is részesülhetnek a legkiválóbb jelentkezők. 

Sikeres felvételit kívánunk! Találkozzunk szeptemberben!