Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Cisco Hálózati Akadémia egyik kiemelt partnere a veszprémi székhelyű Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara, amely, mint oktatóképző központ a közép-európai hálózati informatikai oktatói közösség számára nyújt képzéseket és oktatási szolgáltatásokat. Az idei tanévben több mint 90 hallgató kezdte meg CCNA tanulmányait a karon, ahol a CCNA választható tárgyként magyar és angol nyelven egyaránt elérhető.

A Cisco képzések jól illeszkednek a kar egyedülálló működési modelljébe, melyben az oktatás, kutatás és projekttevékenység egymást erősítő összhangja valósul meg, emellett nagyon népszerűek a hallgatók körében a diplomához hozzáadott értékük miatt. A szakmai minőséget négy oktató személye garantálja. 2010 májusában egy pilot projekt keretében itt dolgozták ki a CCNA Security képzést tartalmazó, informatikai biztonsággal foglalkozó kurzus tematikáját, valamint ütemtervét. Ennek eredményeképpen a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara ez elsők között vezette be a közép-európai térségben ezt az új tananyagot, és az idei tanévben már közel 80 diák kezdte meg egyetemi órarendi keretek között CCNA Security tanulmányait. A képzési portfólióból természetesen nem hiányozhat a professzionális hálózati ismereteket tartalmazó CCNP képzési anyag sem.

A fenti kurzusokhoz szorosan kapcsolódó, virtualizációs technológiákkal foglalkozó VMware képzési rendszer is elérhető órarendi keretek között, amely előfeltétele a VCP minősítés megszerzésének.

ITC Staff:
Dávid Ákos, akadémia vezető
minősített oktatóképző tréner
davida@almos.uni-pannon.hu

Rosta Imre
minősített oktatóképző tréner

Beleznay Péter
minősített oktatóképző tréner