Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Neumann János Tehetséggondozó Program (NJTP) célja, hogy segítse a tehetséges fiatalok szakmai és tudományos karrierjének megalapozását a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán. A program feladata a tehetséges hallgatók minél korábbi azonosítása, szakmai karrierjük segítése, érdeklődésük és képességeik alapján felkészítésük a karon folyó K+F projektekben való részvételre.

A program erre a célra indított tanfolyamokkal, témavezetői segítséggel, valamint a szükséges infrastrukturális háttér folyamatos biztosításával éri el a hallgatók támogatását. A rendszeres időközönként tartott szakkörökön a tehetséges diákok kari oktatók, illetve külső szakértők előadásain, versenyfelkészítésen, önképzőkör jellegű beszámolókon vehetnek részt. Az előadások és konzultációk helyszínéül a kar külön termet (Klubszobát) biztosít, mely napközben közösségi térként is szolgál a tagok számára.

Jelentkezés

A kar félévente, a tagok számától függően, felvételi pályázatot hirdet az NJTP programban való részvételre az adott félév regisztrációs hetében. Az erre vonatkozó kiírás LETÖLTHETŐ INNEN.

Az NJTP tagság fenntartásának feltétele a félévenként sikeres beszámoló, mely a félév során elért eredményeket és aktivitást tartalmazza. A pontos feltételeket az NJTP program szabályzata tartalmazza. A Klubszoba házirendje pedig itt található.

Legfrissebb programjaink

NJTP tagok és eredményeik

Galériák

Kapcsolat

Dr. Vassányi István
Az NJTP szakmai vezetője

Dallos Kristóf
Az NJTP titkára

Email: njtp@mik.uni-pannon.hu

A program a „TDK-tevékenység fejlesztése a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán” című, NTP-HHTDK-23-0034 kódszámú projekt keretében, a Kulturális és Innnovációs Minisztérium megbízásából, a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő támogatásával valósul meg. A korábbi támogatások kódszámai: NTP-HHTDK-16-0039, -17-0033, -18-0019, -20-0028 -21-0040. A projektekhez kapcsolódó beszámolók az alábbi linkeken keresztül érhetők el: 2016-17. tanév, 2017-18. tanév, 2018-19. tanév, 2020-22. tanévek, 2022-23/1 félév.