Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A képzés célja:

A képzés célja programtervező informatikusok képzése, akik képesek szoftverorientált információs technológiai eszközök és rendszerek létrehozási, bevezetési, működtetési, szervizelési, fejlesztési, alkalmazási tevékenységét önállóan és csoportmunkában ellátni. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben történő folytatására. 

Képzési idő, képzési hely, képzés formája:

6 félév, Veszprém: nappali és levelező tagozat

Szakfelelős:

Dr. Süle Zoltán, egyetemi docens

Tanterv:

a programtervező informatikus BSc szak tanterve ide kattintva érhető el. 

Tudtad, hogy

  • a tanulmányaid alatt megismerkedhetsz a mobilprogramozás, a web-, és játékfejlesztés, valamint a komplex szoftverek fejlesztésének és megvalósításának fortélyaival?
  • egy programtervező informatikus a matematikai, számítástudományi, informatikai ismeretekre épülő képzésnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan tud közreműködni új technológiák működtetésében és/vagy továbbfejlesztésében?
  • mindent megtudhatsz napjaink legfontosabb és széles körben alkalmazott informatikai területeiről: a CISCO hálózatokról és informatikai biztonságról, a nyílt forráskódú, és .NET alapú szoftverfejlesztésről, az adatbányászatról, a virtuális valóságról és mesterséges intelligenciáról, a képfeldolgozásról, valamint a VMWare lehetőségekről?

Elhelyezkedési lehetőségek:

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán végzett programtervező informatikusokat szívesen alkalmazzák az informatika szinte bármely területén, mint például: szoftverfejlesztés, rendszerfejlesztés, hálózatfejlesztés, adatbázis alapú információfeldolgozás, információs rendszerek, mobiltelefonok programozása, számítógéppel segített tervezés, számítógépes grafika, műszaki számítások, algoritmikus programozás területén.