Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztálya, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara és a VEAB Egészségügyi Informatikai Munkabizottsága 2023-ban 36. alkalommal rendezi meg kongresszusát, a Neumann Kollokviumot Veszprémben.

A hazai egészségügyi informatika - több évtizedes hagyománnyal rendelkező - seregszemléje sok szeretettel várja az egyetemeken, kutatóintézetekben, egészségügyi intézményekben, az ipari partnereknél működő kutató- és fejlesztőműhelyek bemutatkozását. A rendezvényhez kapcsolódó kiállítótér lehetőséget ad piaci szereplők megjelenésére is.

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztálya 1970 óta szervezi éves tudományos üléseit, a Neumann Kollokviumokat. Az eredetileg a Szegedi Tudományi Egyetem Kibernetikai Laboratóriumából elindult rendezvény sorozatnak az évek során vándorgyűlés formájában több város is helyt adott, így szerepelt a rendezők között Szeged, Szekszárd és Veszprém is. Egy-egy kollokvium számos előadója meghatározóan az egyetemi kutatóintézetekből, ipari partnerektől érkezett, de az előadók között szerepeltek mindig az egészségügyi kormányzat, illetve az egészségügyi szolgáltatók képviselői is.

Az esemény időpontja: 2023. december 1-2. (péntek, szombat) 

Az esemény helyszíne: 8200 Veszprém, Egyetem utca 10, I épület 7. emelet, 726. terem

A konferencián a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, mely ITT megtehető. 

További információk és részletek az esemény hivatalos honlapján találhatók.