Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

pannon egyetem 75

A Pannon Egyetem fennállásának 75. évfordulóját ünnepli szeptember 23. és 27. között, vár rád pontgyűjtő játék ajándéktárgyakért, társasjátékest, sportnap és természetesen a születésnapi torta sem maradhat el!

Hétfő

Szeptember 23-án társasesttel várunk a MIK-en 18 órától az I épület Aulájában. 14 órától Chill Zone a felső kampuszon DJ-vel és aktivitásokkal, 18 órától a Pannon Kultúrklub legújabb beszélgetése, Az élet étterme: Beszélgetés az étkezés pszichológiájáról, evolúciós örökségeiről, spiritualitásról címmel vár a Papírkutya kultúrbisztróban.

Kedd

Szeptember 24-én szintén vár a Chill Zone a felső kampuszon, a HTK-s hallgatók pedig raklapfestő versennyel veszik újra birtokba az O épületet.

Szerda

Szeptember 25-én egyetemi sportnapra kerül sor 14 órától, ráadásul oktatási szünet is lesz, így nem lesz akadálya annak, hogy megnézd, milyen sportágakat kínál a Testnevelési és Sport Intézet és a Veszprémi Egyetemi Sport Club.

Csütörtök

Szeptember 26-án a Pont Itt – pontgyűjtő játék során csapatversenyben kell dolgoznotok a pontokért és kuponokért, amit beválthattok ételre és italra, ráadásul részt vehettek a tombolasorsoláson is. A három legjobban teljesítő csapatnak pedig limitált PE75 ajándéktárgyakat is adunk, így megéri küzdeni! Regisztráljatok még ma ezen a linken, szeptember 24-ig várjuk a beérkező csapatokat. Részletek és játékszabályok itt. Vár még fröccsterasz és zsíroskenyérparty, szelfibox, óriásdarts, társasjáték és sudoku délután, Pannon Jam. Nem marad el a születésnapi torták felvágása, amit Funthomas Band koncert és Népek tánca táncház követ, majd egy tűzzsonglőr is fényt hoz az estébe.

Péntek

A Kutatók éjszakájával zárjuk az ünnepi hetet, a MIK programjait itt találjátok, regisztrálni pedig itt tudtok a programkereső segítségével.

A teljes hét részletes programleírását itt olvashatjátok.