Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

IMG 8523 1
 
 
2021. október 21-22-én került megrendezésre a 24 órás programozási verseny. Az idei már a 14. alkalom volt, amely versenyre büszkén tekinthetünk hagyományként. Az idei megmérettetés során is számos színvonalas munkát láthattunk és példás fizikai és szellemi állóképességről tettek tanúbizonyságot a rásztvevő csapatok.
 

Az idei alkalom során 7 csapat jutott a döntőbe és vállalta az embert próbáló, de ugyanakkor felejthetetlen kihívást. Az esemény számos emlékezetes pillanatából szemezgetve, különleges volt látni, hogy volt egy egyfős csapat is nevezett, aki a hagyományosan 3 tagú csapatokkal egyedül vette fel a küzdelmet.

Valamint az október 22-i hajrában az utolsó percekig hihetetlen izgalmakat tartogatott a verseny, mert gyakorlatilag a leintéséig 0 ponttal rendelkező Béla++ csapata a végsőkig kitartva az ötlete mellett, 19-re lapot húzva utolsóból elsővé lépett elő.

 

A verseny végeredménye a következő:

1. helyezett: a Béla++ csapata (Varga Ákos, Lovasi Viktor, Szeleczky Bálint), akik összesen 240.000 Ft-os pénzjutalomban részesültek

2. helyezett: a Runtime Terror csapata (Földesi Richárd, Kiss Norbert, Dvorszky Dávid), akik 180.000 Ft-os díjazásban részesültek

3. helyezett: a Nullpointerexception csapata (Hegedüs Mózes, Lengyel Bálint, Kamu László), akik 120.000 Ft-os ösztöndíjat nyertek.

 

De senki sem távozott üres kézzel, ugyanis a többi helyezett csapat is pénzjutalommal térhetet haza és élvezhette a jól megérdemelt pihenést.

Minden résztevőnek gratulálunk kiváltképpen a dobogósoknak!

Köszönjük a támogatóinknak, hogy felajánlásaikkal segítették, hogy az idei 24 órás programozási verseny is a megszokott magaszínvonalon kerülhessen lebonyolításra.

 

Jövőre újra találkozunk!