Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Women in Technology Hungary Egyesület mentorprogram

Az Women in Technology Hungary Egyesületet a technológiai szektorban dolgozó női szakemberek alapították azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a nők szerepvállalására a digitális gazdaságban, transzparenssé tegyék a női szakemberek eredményeit és növeljék a női vezetők arányát a technológiai vállalatoknál.

A jövő/jelen foglalkoztatásában az innováció és a technológia térhódítása nem mehet végbe nők nélkül, hiszen a technológiai termékek és szolgáltatások mindannyiunkhoz szólnak. A jövő/jelen munkahelyei különböző tapasztalatokkal, gondolkodásmóddal és társadalmi szerepeket képviselő csapatokkal tud működni különösképpen, ha azt szeretnénk, hogy versenyképesek maradjunk nemzetközi szinten.

Ezért nélkülözhetetlen az összefogás, szükséges, hogy támogassák, bátorítsák egymást és megosszák értékes tapasztalataikat női társaikkal.

A Women in Technology Hungary Egyesület küldetése, hogy mentorálással, a női perspektívák megnyitásával vonzóvá tegye ezt a folyamatosan fejlődő, kihívásokkal teli szektort. Válj részévé TE is!

Jelentkezz a mentoring programba, ahol lehetőséged nyílik magasan képzett, többéves tapasztalattal rendelkező mentorokkal együtt dolgozva megtalálni az irányt. 

A jelentkezéseket Magyarország egész területéről várják.

Ki jelentkezhet?

  • Jelenleg középiskolában vagy felsőoktatásban folytatod tanulmányaid, érdekel a technológia világa és szeretnéd valakivel feltérképezni a benne rejlő lehetőségeket továbbtanulás és karrier terén
  • Már betekintettél a munka világába, és pályaváltásban gondolkodsz, ugyanakkor úgy érzed, támogatásra lenne szükséged karriermenedzsmentben, új kihívások feltérképezésében, akár önérdek-érvényesítésben, ITT jelentkezz.

Program időtartama: 3 hónap, havi minimum 2 alkalommal személyesen vagy online.

Egyéni mentorálás: Az egyéni mentorálás a résztvevők számára személyes és/vagy online platformon történik. A mentor és mentorált párosok kialakítása során az elsődleges szempont a mentor szakterületének egyeztetése a mentorált érdeklődési területeivel.

Hálózatépítés: a programban résztvevő mentoroknak és mentoráltaknak lehetőséget biztosítunk egy személyes találkozóra.

 

Bővebb információ az egyesület holnapján.