Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Pannon Egyetem Karrier és Hallgatói Szolgáltatóközpontja 2023 március 22-én (szerdán) 10 órától fotózást szervez az "E" épület földszintjén található 13-14-es teremben.

A lehetőséget a már korábban végzettek számára is biztosítják! A fényképezés során műtermi fotók készülnek. A helyszínen lehetőség lesz talárban és sapkában való fotózkodásra is, mindkettőt biztosítjuk (több méretben), illetve barátokkal, csoporttársakkal, pároddal is fotózkodhatsz - örök emlékként az egyetemi évekről. Remek ajándék lehet a családnak, barátoknak, de az önéletrajzodba is nagyon jól jöhet egy profin beállított műtermi minőségű kép.

A helyszínen lehetőség lesz papír- illetve digitális képet rendelni - saját költségre. Több csomag közül is választhatsz, melynek részleteit itt találod. A képeket a helyszínen előre kell fizetni! A fizetés készpénzzel vagy banki átutalással történhet. (A papírképek elkészülési ideje kb. 3-4 hét.)

Fontos: a fotózásra kérjük foglalj időpontot!

Kérdés esetén keress minket a karrierkozpont@uni-pannon.hu e-mail címen, vagy pedig a +36 88 624-000/6413 telefonszámon.