Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Augusztus 20-án, a pesti Vigadóban Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár karunk két dolgozóját is rangos elismerésben részesítette. 

Dr. Leitold Adrien Ilona vegyészmérnök, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának oktatási dékánhelyettese, egyetemi docens magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át. 

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek az osztálya.

Dr. Holczinger Tibor mérnökinformatikus,  a Műszaki Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszékének tanszékvezetője, a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központjának főigazgató-helyettese, egyetemi docens kimagasló tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. 

A Magyar Érdemkereszt a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.

Gratulálunk a kitüntetésekhez!