Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara 2023. február 3-án, pénteken 11 órakor tartja Diplomaátadó Ünnepségét a "B" épület Aulájában, melyre szeretettel meghívjuk a 2022/23 1. félévben sikeres záróvizsgát tett hallgatókat és kísérőiket.
 
Kérjük az Ünnepségen résztvevőket, hogy a rendezvény színvonalához illő öltözetben (ruha és lábbeli) megjelenni szíveskedjenek!
A hallgatók részére talárt biztosítunk, melyet február 3-án, pénteken 8:30 órától – 10:00 óráig lehet átvenni a "B" és "C" épület közötti folyosón. Kérjük, a rendezvény gördülékeny lebonyolítása érdekében a talárok mihamarabbi átvételét. A ünnepség végén a talárokat ugyanitt kérjük leadni, a tisztíttatásukról az egyetem gondoskodik!
 
Az Aulában névre szóló helyet biztosítunk minden végzős hallgatónak. Kérjük a hallgatókat, hogy legkésőbb 10:45-ig foglalják el ülőhelyüket.
 
Az Ünnepségen oklevelet kapó hallgatók számára a hagyományainkhoz hűen egy különleges Díszoklevéllel is kedveskedünk, melyet kizárólag személyesen lehet átvenni az Ünnepségen.
 Az oklevelek átvétele során minden hallgatóról hivatalos fotós készít fényképet, mely letölthető lesz a Kari weboldalról. A rendezvényről készült videófelvétel az Ünnepség után néhány nappal elérhető lesz a Kari honlapon is.
 
Az Egyetemen zajló építkezések miatt az intézmény területén parkolni nem lehetséges!
 Mozgáskorlátozott vendégeink a „C” épület bejáratán tudnak bejutni, a "B-C" folyosón keresztül érkezve az esemény helyszínére. 
 
A rendezvényt élőben is közvetítjük a Facebook-on és Youtube-on, így akik nem tudnak személyesen csatlakozni, azok sem maradnak ki az eseményből.
 Az oklevélmelléklet és leckekönyv átvételére az OI-ban („A” épület) van lehetőség, az OI által előre meghatározott időpontokban. Az iratok csak személyesen vehetők át, aláírás és a személyi azonosság igazolása után.
 
További tájékoztatást az érintett hallgatók elektronikus üzenet formájában kaptak.
Találkozunk az ünnepségen!