Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

tanévnyitó ünnepség diplomaátadó

A Műszaki Informatikai Kar 2024. szeptember 4-én, szerdán 14:00 órakor, a B épület Aulájában tartja Tanévnyitó Ünnepségét, melyre szeretettel várjuk elsőéves hallgatóinkat.

Az alábbi fontos információkat szeretnénk megosztani:

Az egyetemi polgárrá válás ünnepélyes formája a Tanévnyitó Ünnepség, amelynek során elsőéves hallgatóink esküt tesznek. Idén először összevont tanévnyitóra kerül sor, így a Humántudományi Kar és a Műszaki Informatikai Kar hallgatói egy rendezvényen tehetnek esküt 14 órától. 

A rendezvényt a Műszaki Informatikai Kar Facebook oldalán (https://www.facebook.com/pemikveszprem) online közvetítjük, így a családtagok, hozzátartozók élőben követhetik az ünnepséget. Az élő közvetítés felkerül a Kar Youtube-csatornájára is az ünnepséget követően.

Kérjük a hallgatókat, hogy az évnyitón az alkalomhoz illő öltözékben jelenjenek meg (férfiak: öltöny vagy ing és sötét nadrág, az alkalomhoz illő zárt cipő; nők: blúz, sötét szoknya, ruha vagy kosztüm, alkalomhoz illő zárt cipő)! Köszönjük!

Az ünnepség során az elsős hallgatókat Rektor Úr és Dékán Úr egy kézfogással egyetemi polgárrá fogadja. 

Kérjük a hallgatókat, hogy az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében, az ünnepség kezdete előtt 10 perccel foglalják el helyeiket.

Szeretettel várjuk elsős hallgatóinkat az ünnepségre!