Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Pannon R(E)gyetem Trash Art pályázatot hirdet általános, középiskolai és egyetemi diákok számára, egyéni és csoportos kategóriában. A trash art magyarul hulladékművészet, a hulladékok művészi újrahasznosítása, amely során a hulladékokból műalkotásokat - például szobrokat, képeket, installációkat - hoznak létre az alkotók.

A pályázat célja, hogy láttassuk a környezetvédelem, a hulladékkezelés, a fenntarthatóság fontosságát, ötvözve a kreativitás erejével. Egyrészt a digitális világban felértékelődik a kézzelfoghatóság, az alkotás szerepe, másrészt szeretné felhívni a figyelmet a környezetre káros mértékben nehezedő hulladékmennyiség, keletkező hulladék kezelésének fontosságára, amely korunk egyik legégetőbb kihívása.

Pannon R(E)gyetem trash art pályázat témája: Neked mi a fontos? A család, a barátok, az állatok, a természet, a szerelem - vagy valami egészen más? Bármi is legyen az, ragadd meg a lehetőséget és próbáld meg kifejezni a művészet eszközeivel!

A felhívásra való jelentkezés elektronikus formában történik, határidő: 2023.02.28.!

További információk: https://korforgas.uni-pannon.hu/projekt/hirek/214-pannon-regyetem-trash-art-palyazata?fbclid=IwAR2hRUCN4d7bohuYyml6s8opKNEfwAl-wC0KsUMDt-JuAeIMd-sdArmNY54