Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a SMART technológiai fesztivált az Akvárium Klubban, amelyen diákként ingyen vehettek részt, csak annyit kell tennetek, hogy a megjegyzés rovatba írjátok be az egyetem nevét, ahol tanultok.

A konferenciára belépéskor szükséges bemutatni az érvényes diák igazolványotokat! 

Április 26-án az iskolapad helyett egy napig nívós, nemzetközileg is elismert külföldi előadóktól és a hazai innovációs szcéna nagyágyúitól tanulhattok, és az ő szemüvegükön keresztül láthatjátok az üzlet és a technológia jövőjét.  

Hadd emeljünk ki két programpontot a SMART színes palettájából:

Turai ‘síkidegvagyok’ Barna x Tóth Máté
5+1 gondolat, ami egy fiatal munkavállaló fejében van

Ahol különböző generációk dolgoznak egy légtérben, ott bizony lesznek generációs különbségek a munkavégzés kapcsán. Ez néha konfliktushoz, de leggyakrabban inkább vicces élethelyzetekhez vezet. Ebben a szórakoztató beszélgetésben olyan sztereotipikus mondatok kerülnek majd a terítékre, mint az “ez a meeting lehetett volna egy email is” vagy az “inkább írok neki, nem akarom felhívni” - vagyis olyan mondatok/gondolatok, amik első hallásra furcsának hangozhatnak, de egyébként csak az eltérő életkorból adódó, kulturálisan és társadalmilag is érdekes momentumok.

Nancy Rademaker
The sweet spot between High Tech and High Touch

Az idei SMART célkitűzését egy nemzetközi szinten jegyzett, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező keynote előadó fogja segíteni. Napindító előadásában a rohamos tempóban fejlődő technológia és a még mindig minden középpontjában ott lévő ember kapcsolatát fogja bemutatni. A célkitűzés, hogy az előadás végére megértsük: ember nélkül nincs technológia.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a konferencia, regisztrálj még ma!