Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Ugye nem felejtettétek el, hogy már csak pár napotok van sorrendet módosítani? Kerüljön az első helyre a PEMIK! Összegyűjtöttük, hogy miért. 

A jelenlegi világunkban zajló nagyszabású digitalizáció rengeteg szakembert igényel! És miért ne szereznéd meg ezt a tudást egy olyan helyen, ahol a gyakorlatorientált oktatás mellett a hallgatók igényei is számítanak? A mentorok által vezetett felzárkóztató kurzusoktól kezdve a tehetséggondozásig mindenki megtalálhatja a saját szintjét – sőt a Karrier- és Hallgatói Szolgáltatóközpontban tanulásmódszertani tréningek és önismereti kurzusok is választhatók! A kiemelkedő eredményeket ösztöndíjakkal jutalmazzuk, illetve a kollégiumi férőhelyek száma is magas! 

A tanulás mellett számos sport- és kulturális lehetőség áll hallgatóink rendelkezésére. Az egyetemi Brick Zone egész évben nyitva tart és amint az időjárás engedi a Balaton part is tárt karokkal várja a csobbanni vagy evezni vágyókat. Az Utcazene, Veszprémfest és Rozé Rizling Jazz Napok országos hírűek, de 2023-ban az EFOTT házigazdái és Európa Kulturális Fővárosa is vagyunk, ami rengeteg további programot jelent év végéig. Az eseménysorozathoz kapcsolódó fejlesztések (például ez vagy ez) azonban nemcsak idénre szólnak, hanem sokkal tovább!  

Jól hangzik, igaz? Fedezd fel Te is a Királynék Városát, helyezd a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karát a kívánságlistád élére és csatlakozz egy nagyszerű közösséghez! Ne feledd: sorrendet módosítani csak egyszer és csak július 12-éig lehetséges! 

A jövő technológiáit tanítjuk – légy részese Te is!