Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

IMG 9317

 

A Pannon Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Akadémiai Bizottsága a Tudomány Napjának Ünnepe alkalmából, 2021. november 4-én tartott rendezvényén, a Karunk több ízben is képviseltette magát. A hagyományos PhD doktorrá avatások mellett, a Pannon Egyetem Szenátusa „Méray László Díj” kitüntetésben részesítette dr. Fodor Attila egyetemi docenst, a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék tanszékvezetőjét.

Dr. Fodor Attila kutatási területének fókuszában innovatív energetikai és villamosipari megoldások kidolgozása és megvalósítása áll. Aktívan részt vesz a Műszaki Informatikai Kar oktatási, beiskolázási és tudományos diákköri feladataiban, valamint számos ipari, és innovációs kutatás-fejlesztési projektben lát el szakmai, illetve alprojekt-vezetői feladatokat. Fodor Attila folyamatosan azon dolgozik, hogy a Pannon Egyetem külső, ipari kapcsolatai bővüljenek, eredményes közös kutatás-fejlesztési projektek valósuljanak meg az egyetem több karának bevonásával, ezáltal szülessenek a gyakorlatban alkalmazható, hatékony energetikai és villamosmérnöki megoldások.

 A rangos elismeréshez szívből gratulálunk!


Ezt követően a doktorjelöltek avatására került sor, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karáról Ahmed Hama Karim Rebaz, Bálint Roland, Drenyovszki Rajmund, Dulai Tibor doktoranduszokat immáron doktorként köszönthetjük.
 ​

 A PhD doktorrá avatásokhoz szívből gratulálunk! Tudományos munkásságukhoz további sok sikert kívánunk!

 IMG 9399  IMG 9400 IMG 9404