Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

lelki egeszseg
 
 
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Pannon Egyetem SAS Bizottságának újabb rendezvényét a Karrier és Hallgatói Szolgáltatóközpont közreműködésével:
2022. október 24. hétfő 10:00 – 16:00
Helyszín: Veszprém, Pannon Egyetem, E épület

Szeretnéd jobban megismerni önmagad? Fejlesztenéd a stresszkezelési és a kommunikációs eszköztáradat? Szeretnél többet megtudni a kiégésről és a kapunyitási pánikról? Vagy csak szeretnél 2 testnevelés aláírást begyűjteni egy frissítő jógával? Erre mind lehetőséged lesz a Pannon Egyetem Lelki Egészség Napján!
Az esemény kizárólag a Pannon Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak szól.

A BURNOUT SZINDRÓMA
A burnout szindróma olyan tünetegyüttes, amely mind a fizikai, mind a mentális és érzelmi jóllétünkre hatással van. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem csak a munkahelyi környezetben alakulhat ki.
Az előadásban ránézünk arra, mi okozhatja a kiégést; kik lehetnek érintettek; melyek a burnout tünetei és stádiumai valamint milyen lehetőségeket kínálhat a coaching a megelőzésben?

KAPUNYITÁSI PÁNIK

Mit kezdjek az életemmel? Tanuljak tovább vagy helyezkedjek el valahol? Milyen munkát válasszak magamnak? Vajon képes leszek majd megállni a helyem?
Talán a te fejedben is megfogalmazódtak már ezek a kérdések. Ha igen, akkor valószínű két életszakasz (egyetemista és felnőtt lét) között vagy most, ami gyakran a bizonytalanságtól érzelmileg megterhelő lehet számodra.
Az előadáson beszélünk e két életszakasz jellegzetességiről, a jelenség hátterében húzódó okokról és természetesen arról, hogyan tudsz magabiztosabban kilépni a nagybetűs életbe.

ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ WORKSHOP

A szaktársad mindig tőled kéri el a kidolgozott tételeket, amin keményen dolgoztál és ezt igazságtalannak érzed? A kollégád ezredik alkalommal kér meg, hogy helyettesítsd és nem tudsz nemet mondani? Vitatkozás során valahogy sehogy sem tudjátok elkerülni, hogy veszekedés legyen belőle? Esetleg úgy érzed, hogy rendszeresen alul maradsz? Ilyen és ehhez hasonló problémákra találhatsz választ ezen az interaktív workshopon.
A csoport létszáma: 8-12 fő

RELAXÁCIÓS TECHNIKÁK WORKSHOP
Kedves Hallgatók és Kollégák!
Szántok elég időt magatokra? Vagy csak próbáljátok lekövetni a rohanó világot? Hol vagytok ti ebben? Hogy élitek meg a mindennapokat?
Gyakran előfordul, hogy nem tudjuk megélni az adott pillanatot, a múlton rágódunk, vagy a jövőnket tervezgetjük. Így könnyen elveszünk saját életünkben.
Ha szeretnél egy kicsit megnyugodni a sok kapkodás közepette és odafigyelni önmagadra, jelentkezz relaxációs és tudatos jelenlét minitréningünkre!
A tréning során:
   * Légzéstechnikákat sajátíthatsz el,
   * Részt vehetsz egy hosszabb relaxáción,
   * Megfigyelheted automatikus gondolataidat,
   * A megjelenő negatív gondolataidat megtanulhatod átkeretezni.
A csoport létszáma: 8-12 fő

KUTYATERÁPIÁS INTERAKTÍV BEMUTATÓ


SZÍNEZD KI MAGADBÓL

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: https://sasbizottsag.setmore.com/bookclass

Facebook esemény: https://fb.me/e/5MoOWq9vL