Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

felhivas
 

Ha a fantáziádat megmozgatja a fény,

ha azon gondolkozol, hogy a világítás hogyan adhat hozzá a mindennapokhoz,

ha új gondolataid vannak a természetes vagy a mesterséges fény alkalmazásával kapcsolatban,

ha alkotásodnak, művednek része a fény,

akkor pályázz a „JUNIOR MASTER OF LIGHT” díj elnyerésére!

A díjról

A JUNIOR MASTER OF LIGHT díjat a Lisys-Project Kft. alapította, támogatója az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete. A díjjal az alapító és a támogató azoknak a hallgatóknak a tevékenységét, alkotómunkáját kívánja elismerni, akik gondolataikkal, újító ötleteikkel, világítási terveikkel, a megszokottól eltérő szemléletükkel hozzájárulhatnak a hazai világításkultúra fejlődéséhez.

A JUNIOR MASTER OF LIGHT hallgató díjat A FÉNY MESTERE – MASTER OF LIGHT világítástechnikai nívódíj szakmai zsűrije ítéli oda, ami valós szakmai elismerést jelent a győztes pályázónak. A pályázatot nagy sajtó figyelem övezi, a győztes pályázó neve a szakmai fórumokon ismertté válik, komoly hazai – és a fődíjnak köszönhetően – nemzetközi kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek a karrierépítésben nagy előnyt jelentenek.

 

A pályázásról

Nem elvárás 100 szónál hosszabb pályázati dokumentáció, viszont legalább olyan terjedelem szükséges, amely lehetővé teszi a pályamű részletes bemutatását. A pályázat elengedhetetlen részét képezik a fotók, valamint opcionálisan videó is csatolható.

A pályázás menete nagyon egyszerű, minden információ megtalálható a www.afenymestere.hu oldalon, a kitöltendő regisztrációs form linkje: https://afenymestere.hu/jfm-regisztracio/.

 

A tartalmi kiírás ezen a linken érhető el.

 

Fontos információk

  •  A pályázat beadási határideje: 2022. február 06.
  • Nevezési díj nincs.
  • 2021-ben szavazáson alapuló Közönségdíj is átadásra kerül

 

LÉPJ KI A FÉNYRE, ÉS LEGYÉL TE A JUNIOR MASTER OF LIGHT 2019!