Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Az Neumann János Tehetséggondozó Program (NJTP) célja egy olyan hallgatói közösség kialakítása, ahol a motivált hallgatók maguk is alakíthatják a szakmai programot, tanulhatnak egymástól, a meghívott egyetemi és külső szakértőktől. A kéthetente tartott összejöveteleken az előadások mellett egynapos szakmai és közösségi kirándulásokat szervezünk, és a tagok számára folyamatosan rendelkezésre áll az I épületben található Klubszoba is. Emellett a Kar plusz kredit pontokkal, konferencia-részvétel biztosításával is támogatja a legjobb hallgatókat.

Az NJTP-ről https://mik.uni-pannon.hu/tehetseggondozas/njtp honlapon találhatók további részletek, köztük az előző évek programjait és a részletes szabályzatunkat is.

Jelentkezni szeptember 18-ig, az alábbi felhívás-ban leírt módon lehetséges. A programról további információk Szakonyi Benedektől, az NJTP titkárától
(szakonyi.benedek@mik.uni-pannon.hu) és Dr. Vassányi István, egyetemi docenstől, az NJTP szakmai vezetőjétől (vassanyi.istvan@mik.uni-pannon.hu) kérhetők, akár e-mailben, akár személyesen.