Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Kedves Hallgatók! Szeretnénk felhívni a figyelmet a Karon működő Neumann János Tehetséggondozó Programra (NJTP), melynek célja, hogy segítse a tehetséges fiatalok szakmai és tudományos karrierjének megalapozását.

Az NJTP célja egy olyan hallgatói közösség kialakítása, ahol a motivált hallgatók maguk is alakíthatják a szakmai programot, tanulhatnak egymástól, a meghívott egyetemi és külső szakértőktől. A kéthetente tartott összejöveteleken az előadások mellett egynapos szakmai és közösségi kirándulásokat szervezünk, és a tagok számára folyamatosan rendelkezésre áll az I épületben található Klubszoba is. Emellett a Kar plusz kredit pontokkal, konferencia-részvétel biztosításával is támogatja a legjobb hallgatókat.

Az NJTP-ről a https://mik.uni-pannon.hu/hallgatoknak/tehetseggondozas/neumann-janos-tehetseggondozo-program/bemutatkozas lapon találhatók további részletek, köztük az előző évek programjai, galériák és a részletes szabályzatunk is.

Jelentkezni legkésőbb 2024. február 15-ig, az alábbi honlapon leírt módon (emailen) lehetséges: https://mik.uni-pannon.hu/docs/njtp/njtp_felhivas.pdf 

A programról további információ Dallos Kristóftól dallos.kristof@gmail.com vagy Dr. Vassányi István, egyetemi docenstől vassanyi.istvan@mik.uni-pannon.hu kérhető. 

Köszönjük a támogatást!