Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

BalluffxPannon egyetemi plakat layout4
 

A Műszaki Informatikai Karon tanulsz és érdekel a fejlesztési terület? Akkor itt a helyed!

 

November 25-én csütörtökön 18:00-19:30 között megismerheted, hogyan valósulhat meg a tápellátás anélkül, hogy áramvezető vezetékeket használjunk a folyamat során. Magyar Norbert, a Balluff fejlesztőmérnöke a vezeték nélküli energiaátvitel történeti áttekintésén és a lehetséges megvalósításokon kívül a rendszer felépítését is be fogja mutatni, valamint az alkalmazási lehetőségek világába is elkalauzol majd!

Érdekel, hogy mivel foglalkozik a fejlesztési csapat nap, mint nap, melynek Norbert is tagja? Nézd meg az alábbi videót!

Az előadáson a részvétel ingyenes, de regisztráláshoz kötött, melyet itt tudsz megtenni.

8200 Veszprém, Pannon MIK, Egyetem u. 10., I. épület, 7. emelet, 726. terem

 

Az eseményhez kapcsolódó járványügyi óvintézkedések alkalmazásakor az alábbi 6/2020. (IX.1.) számú rektori és kancellári közös utasítását kell figyelembe venni, mely alapján 2021. november 8-tól az Egyetem zárt tereiben maszk viselése kötelező. Javasolt az Egyetem épületeiben a megfelelő fizikai távolság (1,5 m) betartása, a termekben a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés. Az Egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. Rendezvényeken/eseményeken személyes részvétel csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára lehetséges.