Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

dr süle zoltán dr vassányi istván dr abonyi jános

A 2024/2025-ös tanévnyitó ünnepségen Pro Universitate Pannonica Emlékérem Nagyezüst fokozat kitüntetésben részesült Dr. Vassányi István, a Műszaki Informatikai Kar oktatója, egyetemi docens.

Az Egyetem Szenátusa Pro Universitate Pannonica Emlékérem nagyezüst, illetve kisezüst fokozatával tünteti ki azokat az egyetemmel munkaviszonyban álló vagy az egyetemmel fennálló munkaviszonyukat nyugdíjazás miatt megszüntető (volt) munkatársakat, akik egyetemi szolgálatuk során huzamosan az oktatásban, a kutatásban, az igazgatásban, a gazdálkodásban, az üzemeltetésben, vagy más egyetemi munkaterületen nyújtott kimagasló teljesítményükkel elősegítették az egyetem fejlődését. A Szenátus döntése értelmében 2024-ben Pro Universitate Pannonica Emlékérem Nagyezüst fokozat kitüntetésben részesült Dr. Vassányi István, a Műszaki Informatikai Kar oktatója.

Dr Vassányi István 1997 óta dolgozik a Pannon Egyetemen, jelenleg a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék habilitált egyetemi docense. Szakmai érdeklődési területei közé tartozik a tudásmodellezés, adatbázis-kezelés, adatelemzés, mesterséges intelligencia, egészségügyi informatika. Számos kutatás-fejlesztési projektnek szakmai vezetője vagy alprojektjének vezetője. A tehetséggondozás és a tudományos utánpótlás-nevelés területén példamutató tevékenységet folytat. A Műszaki Informatikai Karon működő Neumann János Tehetséggondozó Program vezetője és a Kari Tudományos Diákköri Tanács elnöke.

A kitüntetéshez gratulálunk!