Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

thumb talarsapka2013. február 1-jén 11 órakor tarja a Mérnöki Kar és a Műszaki Informatikai Kar közös diplomaátadó ünnepségét a B épület Aulában.

Végzős hallgatóink részére az alábbiakban néhány praktikus információt gyűjtöttünk össze a diplomaátadó ünnepéllyel kapcsolatosan. Kérjük, hogy az ünnepély zökkenőmentes előkészítése és lebonyolítása érdekében az itt leírtaknak megfelelően járjanak el.

 

  1. Az ünnepélyre minden végzős hallgató két darab meghívót kap térítésmentesen. További meghívók 250,- Ft /darabáron vásárolhatók 2013. január 22-31. között munkanapokon hétfőtől péntekig 10-14 óra között a Hallgatói Önkormányzat irodájában.
  2. A végzős hallgatók oklevelüket a színpadon talárban veszik át. Az ünnepségre talár kölcsönzése kötelező, de a kölcsönzés díjmentes. Talárra előzetes igény-bejelentés nem szükséges. Kölcsönzésre az ünnepség előtt, 2013. február 1-én 8:00 - 10:00 óra között lesz lehetőség az Aula földszintjén található Konferenciateremben. Kérem, hogy a talárokat az ünnepség zavartalan előkészítése és lebonyolítása érdekében a jelzett időpontban, azaz 10:00 óráig kölcsönözze ki és 10:45 percig foglalja el névre szóló ülőhelyét az Aulában. A talárokat az ünnepély befejezését követően, a családi fotók elkészítése után a Konferenciaterembe kérjük visszahozni 15:00 óráig. Az átvételkor és a visszaadáskor is aláírásukkal kell hitelesíteni az átvétel és átadás tényét.
  3. Az ünnepélyre érkező vendégek az "A" és a "B" épületek mögötti aszfaltozott területen parkolhatnak autójukkal. Az ünnepély során a végzős hallgatók az Aula székein foglalják el névre szóló helyeiket.
  4. A végzős hallgatók vendégei a földszinten és az emeleten egyaránt az oszlopok között elhelyezett székeken foglalhatnak helyet.
  5. Az oklevelek átvételéről - minden hallgatóról - hivatalos fotós készít fényképet. Ezért megkérjük a végzős hallgatók vendégeit, hogy fényképeket kizárólag a karzatról készítsenek.