Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A PANNON EGYETEM MÉRNÖKI KARA, MODERN FILOLÓGIAI ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KARA ÉS MŰSZAKI INFORMATIKAI KARA nevében tisztelettel meghívjuk a 2012. január 27-én 16 órakor kezdődő DIPLOMAÁTADÓ ünnepélyre
Helyszín: Pannon Egyetem, Aula Veszprém, Egyetem u. 10., B épület

Tisztelt Végzős Hallgatónk! Mindenekelőtt őszintén gratulálunk tanulmányai sikeres befejezéséhez és ezúton is kívánunk az életben sok sikert és jó egészséget! Az alábbiakban néhány praktikus információt gyűjtöttünk össze a diplomaátadó ünnepéllyel kapcsolatosan. Kérjük, hogy az ünnepély zökkenőmentes előkészítése és lebonyolítása érdekében az itt leírtaknak megfelelően járjanak el.

  1. Az ünnepélyre minden végzős hallgató két darab meghívót kap térítésmentesen. További meghívók 250,- Ft / darabáron vásárolhatók 2012. január 16. hétfőtől január 24. keddig munkanapokon hétfőtől csütörtökig 10-12 és 13-15 óra, pénteken 9- 13 óra között a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar irodájában („B” épület 103.) Francz Viktóriánál.
  2. A végzős hallgatók oklevelüket a színpadon talárban veszik át. A talárokért hallgatónként 1800 Ft-ot kell fizetni. A talárok díját 2012. január 16. hétfőtől január 24. keddig munkanapokon hétfőtől csütörtökig 10-12 és 13-15 óra, pénteken 9- 13 óra között a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar irodájában („B” épület 103.) Francz Viktóriánál kell befizetni. A talárok az ünnepély napján 12:30-tól 15:00-ig vehetők át a "B" épület földszinti Konferenciatermében. Az ünnepély kezdete előtt egy órával a talárkiadás bezár.
  3. A talárokat az Ünnepély befejezését követően, a családi fotók elkészítése után a Konferenciaterembe kérjük visszaszolgáltatni 18:30 óráig. Az átvételkor és a visszaadáskor is aláírásukkal kell hitelesíteni az átvétel tényét.
  4. Az ünnepélyre érkező vendégek az "A" és a "B" épületek mögötti aszfaltozott területen parkolhatnak autójukkal.
  5. Az ünnepély során a végzős hallgatók az Aula székein foglalják el névre szóló helyeiket.
  6. A végzős hallgatók vendégei a földszinten és az emeleten egyaránt az oszlopok között elhelyezett székeken foglalhatnak helyet.
  7. Az oklevelek átvételéről - minden hallgatóról - hivatalos fotós készít fényképet. Ezért megkérjük a végzős hallgatók vendégeit, hogy fényképeket kizárólag a karzatról készítsenek.