Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A rendezvény időpontja és helyszíne: Veszprém, 2009. október 13. - Pannon Egyetem Polinszky terem (Auditorium Maximum) - 8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.

Tisztelt Vendégek, Kedves Akadémiai Oktatók és Diákok!

Nagy örömmel invitáljuk Önöket Veszprémbe, a Cisco Hálózati Akadémia országos konferenciájára, amely az idei tanév kiemelt rendezvénye.

Ez az esemény több szempontból is különleges lehetőségeket kínál.

  • A konferencia főelőadója Amy Christen, a Cisco Corporate Affairs alelnöke, a Hálózati Akadémia Program elsőszámú vezetője (Cisco System Inc. San Jose, Kalifornia, USA).
  • Amy Christen és a Cisco Hálózati Akadémia felsővezetőinek delegációja, Omar Shaban, a Cisco Hálózati Akadémia globális ügyekért felelős igazgatója (Dubai, Egyesült Arab Emirátusok), Markus Schwertel, a Cisco Hálózati Akadémia Közép- és Kelet-Európáért, valamint Oroszországért és a volt szovjet tagállamokért felelős területi igazgatója (Berlin, Németország) és György László, a Cisco Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója a konferencia keretei között felkínálják a lehetőséget a magyar akadémiai közösség számára arra, hogy párbeszédet folytathassanak a Cisco Hálózati Akadémia jelenéről és jövőjéről.
  • Amy Chrsiten átadja a Kiváló Akadémia és Kiváló Oktató díjakat.
  • Bemutatkozik a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara, mint Regionális Akadémia.
  • A hálózati akadémiai oktatók számára CCNA hálózatbiztonsági szemináriumot tartunk., amely egy különlegesen szép helyszínen - a veszprémi vár tövében - kerül megrendezésre.

A rendezvény időpontja és helyszíne: Veszprém, 2009. október 13. - Pannon Egyetem Polinszky terem (Auditorium Maximum) - 8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.

Számos vendéget és informatikai szakembert várunk a konferenciára Magyarország egész területéről, ezért a hálózati akakdémiai oktatókat és diákokat arra kérjük, hogy mielőbbi online regisztrációjukkal biztosítsák helyüket a rendezvényen!

Regisztráció

Reméljük, hogy veszprémi rendezvényünkkel emlékezetes szakmai napot nyújtunk az Önök számára!

Legyen a vendégünk és örvendeztesse meg jelenlétével az akadémiai közösség tagjait!