Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

bakonyi bitfaragó bajnokság

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara ismét meghirdeti háromfordulós, országos programozási versenyét „BAKONYI BITFARAGÓ BAJNOKSÁG” elnevezéssel középiskolások számára.

A verseny célja:
Ne csak használjuk, értsük és irányítsuk egyre okosabb eszközeinket. Izgalmas problémák közös megoldásán keresztül tanuljunk, gondolkodjunk, tervezzünk, programozzunk, és esetleg értékes díjakat nyerjünk.

Kiknek szól a versenyfelhívás?
3 fős középiskolás diákból álló csapatokat várunk.

Hogyan lehet jelentkezni?
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a csapat adatainak megadásával ezen a linken tudtok: https://docs.google.com/forms/d/1NxquGG2RleDnySDc5cBFK9jK6y2GN_ktYuagJEvo8H0/viewform?edit_requested=true

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 18. szerda éjfél

A munkátokat általatok választott mentorok segíthetik. Mentort felkérhettek a saját iskolátokból, a környezetetekből, vagy a szervezők segítségét is kérhetitek.

Nevezési díj: nincs.

A verseny menete
A verseny három fordulóból áll.

I. Vigyázz,

Online pontgyűjtő csapatverseny, amelyben több héten keresztül különböző nehézségű és pontszámú feladatokat lehet megoldani. A csapatok az összegyűjtött pontszámukat tovább viszik a következő szakaszba.

1. forduló: szeptember 19. csütörtök

2. forduló: október 3. (csütörtök)

3. forduló: október 17. (csütörtök)

A korábbi évek feladatait megtaláljátok ITT és ITT

II. Kész,

Online selejtező: október 31. (csütörtök) A feladatok az erőgyűjtésen tanultakra épülnek, és az eredmények alapján 8 csapat jut tovább a harmadik szakaszba. 

III. Rajt!

Erre a fordulóra 2024. november 16-án, szombaton kerül sor a Pannon Egyetem "B" épületének Aulájában. Résztvevői az előző fordulóból továbbjutott, legtöbb pontot szerzett csapatok.

Az egyes fordulók részletes szabályait az adott forduló megkezdése előtt hirdetjük ki.

Az eredményes versenyzők elismerése

A versenyen résztvevőket több kategóriában díjazzuk, hogy ne csak a profik szálljanak versenybe!
A döntőbe jutott csapatok minden tagja meghívást kap a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara által szervezett informatikai nyári táborba.

Felvételi pontszerzési lehetőség

A 2025-ös felvételi eljárásban a döntőbe jutott csapatok tagjai intézményi többletpontra jogosultak a PE Műszaki Informatikai Kar által meghirdetett alapképzésekre történő jelentkezéskor. Eredményes versenyzést kívánunk, egyúttal gyűjtsd az intézményi pontokat, jelentkezz a PE MIK képzéseire!

A szervezők elérhetősége: verseny@mik.uni-pannon.hu

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!

A verseny szervezői