Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A Mnemotechnika Kft. nyári, vidéki szabadtéri rendezvényeken végez informatikai és műszaki feladatokat. Örömmel fogadnak szakmai gyakorlat végzésére villamosmérnök, mérnökinformatikus és programtervező informatikus hallgatókat az alábbi témakörökben:

hálózatok tervezése, kivitelezése, dokumentációja, üzemeltetése (optikai és réz számítógép-hálózatok, LoRaWAN, URH rádióhálózat, VOIP telefonhálózat, biztonsági kamera hálózat, NFC alapú azonosító hálózat, audio stream hálózat, FM műsorszórás), nagy biztonsági kockázatú és terhelésű közösségi számítógép-hálózat éles üzemeltetése és optimalizálása szakmai felügyelet mellett (WAN, LAN, WiFi), interaktív kinetikus és audiovizuális műalkotások tervezése és kivitelezése villamoshálózat tervezése és felülvizsgálata, programozás és adatbázis optimalizálás(python, C, node.js, mysql)

A gyakorlatra jelentkezés előtt tájékoztató konzultációt szerveznek, illetve a gyakorlat helyszínén munka-, tűz- és balesetvédelmi oktatást is tartanak. A gyakorlati feladatok elvégzéséhez a szakmai felügyelet és -képzés biztosított.

Azon a kollégák részére, - maximum 4-5 fő jelentkezhet - akik a gyakorlat ideje alatt hajlandók sátorban lakni, és nem riadnak el a nomád körülményektől, a gyakorlat helyszínén étkezést és szálláshelyet térítésmentesen biztosítanak, a gyakorlat idejére pedig munkabért fizetnek. Angol nyelv társalgási szintű ismerete szükséges.

További információ: Bérces Tamás, info@mnemotechnika.hu