Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

A hallgatók az alapképzés és a mesterszak alatt is tölthetik szakmai gyakorlatukat a MOL-nál. Ennek időtartama jellemzően 4-8 hét, de ez egyetemeként, szakonként változhat, függően a felsőoktatási intézmény által előírt kötelező szakmai gyakorlat hosszától és a MOL üzleti igényeitől.

A gyakorlati lehetőséget meghirdetjük a fontosabb kapcsolatainkon keresztül, elsősorban a MOL-tanszékkel vagy oktatókkal rendelkező egyetemeken (Pannon Egyetem, Miskolci Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Debreceni Egyetem) de más felsőoktatási partnereinktől is érkezhetnek fiatalok hozzánk. Elsősorban vegyészmérnök, gépészmérnök, olajmérnök hallgatókat várunk közvetlenül az egyetemen keresztül kötelező nyári gyakorlatra. A nyári gyakorlatot február-márciusban hirdetjük meg a tanszékeken keresztül. Amennyiben érdeklődsz a lehetőség iránt, akkor keresd a tanszéki MOL-oktatókat, kapcsolattartókat.

A szakdolgozat- és a diplomamunka-írásra is lehetőség van a MOL-nál, elsősorban a MOL-tanszékkel rendelkező egyetemek hallgatóinak biztosítunk lehetőséget, de más egyetemekről is érkezhet ilyen igény. Kollégáink több egyetemen jelen vannak és oktatják az aktuális iparági technikákat, eljárásokat, bemutatják a MOL-t, mint munkahelyet és karrierlehetőségeket. Szakdolgozat vagy diplomamunka feltételeiről kérjük, mindenképp előzetesen tájékozódj az egyetemeden! 

Az aktuálisan elérhető lehetőségekről Sikné Czank Nóránál lehet érdeklődni az alábbi email címen: szakmaigyakorlat@mik.uni-pannon.hu