Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

njtp logoKedves új és korábbi NJTP tagok!

Az első közös programunkat szeptember 21-én csütörtökön 18 órakor tartjuk az I514-es teremben, a Neumann János Tehetséggondozó Program új klubszobájában. Minden elsős és korábbi tagot szeretettel várunk pizzával és érdekes feladatokkal! Ezen alkalom célja egymás megismerése, a féléves tervek ismertetése, megbeszélése és további kötetlen beszélgetés egy kis beszámolóval az NJTP programról.

A találkozón bővebben ismertetjük majd az NJTP programot és annak célját, a benne rejlő lehetőségekkel. A beszélgetésre az NJTP klubszobában (I514) kerül majd sor, melyet az új tagok is természetesen szabadon használhatnak majd a félév során. Az ismerkedés, beszélgetés célja, hogy minél többet megtudjunk egymásról és ezek alapján alakíthassuk ki ennek a félévnek a programkínálatát. Természetesen minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadunk tőletek, hiszen az a cél, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes témákat. Több felsőbb éves, a programban már előző évben is részt vevő hallgató is mesél majd az egyetemen végzett szakmai tevékenységekről és a tehetséggondozó program előnyeiről.

Akinek esetleg óraütközése van ebben az időpontban vagy valamiért csak késéssel tud eljönni, azt is szeretettel várjuk, ő sem marad le semmiről.

Üdvözlettel:

Gyuk Péter  |  Vassányi István 
NJTP titkár  |  NJTP szakmai vezető