Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

Kedves új és korábbi NJTP tagok!

Az első közös programunkat szeptember 29-én csütörtökön 18 órakor tartjuk az I514-es teremben, a Neumann János Tehetséggondozó Program új klubszobájában. Minden tagot szeretettel várunk sütivel és teával! Ezen alkalom célja egymás megismerése, a féléves tervek ismertetése és további kötetlen beszélgetés, illetve felsőbb éves tagok beszámolója a programról.

A találkozón bővebben ismertetjük majd az NJTP programot és annak célját, a benne rejlő lehetőségekkel. A beszélgetésre az új NJTP klubszobában kerül majd sor, melyet ezentúl a tagok természetesen szabadon használhatnak majd. Az ismerkedés, beszélgetés célja, hogy minél többet megtudjunk egymásról és ezek alapján alakíthassuk ki ennek a félévnek a programkínálatát. Természetesen minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadunk tőletek, hiszen az a cél, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes témákat. Szakmai programként több felsőbb éves, a programban már korábban is részt vevő hallgató is mesél majd az egyetemen végzett szakmai tevékenységekről és a tehetséggondozó program előnyeiről.

Akinek esetleg óraütközése van ebben az időpontban vagy valamiért csak később tud megjelenni, azt is szeretettel várjuk, ő sem marad le semmiről.

Üdvözlettel:

Gyuk Péter | Vassányi István 
NJTP titkár | NJTP szakmai vezető