Válasszon nyelvet

   +(36) 88 624 021 |    dekanititkarsag@mik.uni-pannon.hu |    8200 Veszprém, Egyetem utca 10. I. épület

Válasszon nyelvet

njtp logo

Kedves új és korábbi NJTP tagok!

Az új félév első közös programját február 23-án csütörtökön 18 órakor tartjuk az I514-es teremben, a Neumann János Tehetséggondozó Program klubszobájában. Minden tagot szeretettel várunk sütivel és teával! A cél a féléves tervek ismertetése, beszámolók az előző félévről és további kötetlen beszélgetés.

A találkozón megbeszéljük az előző félév tapasztalatait és értékeljük a közös programokat. Mindenki beszámolhat a félév nehézségeiről és sikereiről, hogy tudjunk segíteni vagy továbbítani a kéréseket. Emellett szeretnénk bemutatni a félévre vonatkozó programtervezetet és felmérni, hogy a kérdéses pontok esetében milyen témájú előadás érdekelné leginkább a társaságot. Természetesen minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadunk tőletek az eddigi programok tapasztalatai alapján, hiszen az a cél, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes témákat, tevékenységeket.

Akinek esetleg óraütközése van ebben az időpontban vagy valamiért csak később tud megjelenni, azt is szeretettel várjuk, ő sem marad le semmiről. Igyekszünk majd a program után egy összefoglalót is készíteni, mint az előző félévben.

Üdvözlettel:

Gyuk Péter | Vassányi István 
NJTP titkár | NJTP szakmai vezető